Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Δράσεων που είναι αφιερωμένες στην Πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων του ΟΗΕ, ο Δήμος Κισσάμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων
Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Αστυνομική Διεύθυνση, τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Πυροσβεστική Διεύθυνση και το Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, διοργάνωσαν, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου & Σελίνου και στο Δημαρχείο Κισσάμου, μία σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τα τροχαία ατυχήματα, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλάμβαναν έκθεση Έργων Τέχνης των μαθητών των όμορων σχολείων που συμμετείχαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Αγωνίζομαι για την Οδική Ασφάλεια», προβολή Video σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα, ομιλίες και παρουσιάσεις, εξάσκηση σε προσομοιωτή οδήγησης, καλλιτεχνικά δρώμενα, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: