Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Αν στις ομαλές περιστάσεις της ζωής μας μόλις που τα καταφέρνομε να ισορροπούμε στο καλό και το κακό, στις δύσκολες στιγμές η ισορροπία αυτή ανατρέπεται και χρειάζεται μεγάλη γενναιότης για να κρατηθούμε στην στάθμη του καλού και του ιδανικού.
Άνθρωπε Χριστιανέ, μην χάνεις την ανθρωπιά σου όπου και να βρεθείς. Αν βρίσκεσαι σε δύσκολες στιγμές άνοιξε τα μάτια σου και αρματώσου με τα όπλα της αλήθειας και της αρετής. 
Ο αγώνας της ζωής σου δεν είναι επί τέλους αγώνας μόνο για το ψωμί και τον εγωισμό. Είναι και αγώνας για την ανθρωπιά και την ψυχή σου. Υπάρχουν άνθρωποι που νικούν στον αγώνα για το ψωμί αλλά νικώνται όμως στον αγώνα της ψυχής και αυτοί δεν είναι νικητές αλλά ηττημένοι. 
Και αν η εποχή μας σαν καταραμένος εφιάλτης φωνάζει ολόγυρα και αδιάκοπα να πουλήσουμε την ανθρωπιά μας και την ψυχή μας ,από Σένα τον Χριστιανό περιμένει ο κόσμος να δει την αντίσταση και την περιφρούρησή της.
Παπαδημητράκης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: