Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑΙΟ ΔΙΑΖΩΜΑ .... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Ένοχη έκρινε το δικαστήριο την 35χρονη οδηγό του ΙΧ που συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκαλώντας το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον τότε διευθυντή Δημήτρη Βουρβαχάκη και στο διασώστη Βαγγέλη Κελαράκη.
Αντίθετα το δικαστήριο έκρινε αθώο τον οδηγό του ασθενοφόρου Νίκο Μυρωδιά, τον μοναδικό που επέζησε από το δυστύχημα.
Συγκεκριμένα η 35χρονη κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για σωματική βλάβη εις βάρος του οδηγού του ασθενοφόρου. Το δικαστήριο της επέβαλε συνολική ποινή 4 χρόνια και 3 μήνες και χορήγησε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής υπό τον όρο να της αφαιρεθεί η άδεια κυκλοφορίας για 3 μήνες. Η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αυτή την ποινή έπρεπε να την επιβάλλουν στους πραγματικούς ενόχους που όλοι εμείς που ζούμε στην Κρήτη τους ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: