Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Δώσε ΑΙΜΑ...Δώσε ΖΩΗ...
Δώσε ζωή… είναι στο ΑΙΜΑ σου!
Κάθε χρόνο οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από την δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν την μάχη για την ζωή.
Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, ο Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου, η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλενιανών ''Η Δημιουργία'', η Νεολαία Κισάμου, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρόκκας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μαλαθύρου, οι Νέοι Ορίζοντες, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών, ο ΠΡΟ.Τ.Α Χανίων, ο Φιλολογικός Σύλλογος Κισάμου και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών-Ναυαγοσωστών, σας προσκαλούν να δείξετε έμπρακτα την ανθρωπιά και την ευαισθησία σας για ακόμη μια φορά, συμμετέχοντας στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: