Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι πριν κάμποσο καιρό ο διπλανός μας δήμος, ήταν περισσότερο "κατανοητός" στις αποφάσεις του και έπαιζε πολύ ομαδικά στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην επαρχία μας. 
Μάλιστα αν ενθυμούμε καλώς, η διεκδίκηση ενός κλειστού αυτοκινητόδρομου με μεσαίο διάζωμα, για όλο τον ΒΟΑΚ (Κίσαμος πόλη -Σητεία) ήταν μέσα στα σχέδια του. Απότομα βέβαια άλλαξε την διεκδίκηση του και τον θέλει ως το Κολυμβάρι, αφήνοντας μας ξεκρέμαστους και απορυθμισμένους.....
Γιατί άραγε;  

- Δήμαρχε μάθε ότι μετά το Κολυμβάρι, που είναι δικό σου κομμάτι, έχουν γίνει τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία....και εκεί χρειάζεται διάζωμα όπως και σε όλο τον ΒΟΑΚ.
Υ.Σ Κίσαμος είναι, το θέλουν δεν το θέλουν, από τον Ταυρωνίτη και ως τα Φαλάσαρνα κι από το Κολυμβάρι ως και το Ελαφονήσι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: