Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 4-0

Δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα η ομάδα μας επιβλήθηκε 4-0 της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Με υπομονή στο παιχνίδι τους και καλή κυκλοφορία της μπάλας η ομάδα μας κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο, όπου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Στεφανίδη (30’) και Μποτωνάκη (35’).
Στο 51’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαμπετάκης για τους φιλοξενούμενους, με τον Κισσαμικό να φτάνει σε ακόμα δύο γκολ στο 82’ με τον Πασιαλή, που γιόρτασε ιδανικά τα γενέθλιά του, και στο 89’ με τον Βλάχο.
Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σπαθάρας, Καρβουνιάρης (84’ Ζαχ. Κομπογεννητάκης), Βιδάλης, Σελινιωτάκης, Κιπτίου, Μποτωνάκης , Τσικουδάκης (77’ Πασιαλής), Σουμπασάκης (67’ Βλάχος), Στεφανίδης.
Αναγέννηση Ιεράπετρας (Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Χρυσοφάκης (64’ Μάρκου), Ζαμπετάκης, Λιλάι, Χατζάκης, Ζντράβκοβιτς, Κρυστάλλης, Παϋσανίδης, Κ. Δεδελετάκης, Κόκα (54’ Μαστοράκης), Χάιντερ (67’ Κ. του Γ. Λαμπράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: