Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ

Επειδή με ρωτάτε τι θα γίνει με τον αμίαντο του πρώτου Γυμνασίου, σας ενημερώνω ότι ρώτησα επί αυτού τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γλαμπεδάκη και με ενημέρωσε ότι γίνονται προσπάθειες απομάκρυνσης του! Πάντως είναι καλό να ενοχλούν καθημερινά, ειδικά ο σύλλογος γονέων του σχολείου. Είναι ένα θέμα που δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι, αλλά δυστυχώς και με τα πρωτόκολλα της ΕΕ δύσκολα μπορούμε να το αφαιρέσουμε και να πάμε να το πετάξουμε (το κάνουν αρκετοί) σε καμιά ρεματιά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμιά προσπάθεια δεν θα χρειάζονταν να γίνει αν άφηναν τα χρήματα στον κωδικό της συγκεκριμένης μελέτης αλλά με απόφαση δημοτικού συμβουλίου( την οποία ψήφισα και εγω για να μην λενε ότι εμποδίζω τα σχέδια της δημοτικής αρχής) τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε άλλο κωδικό. Όπως και να έχει θεωρώ λόγο της σοβαρότητας του θέματος η απόφαση θα καταπέσει στις επόμενες αρμόδιες ελεγκτικές αρχές όπως ακριβώς έχει γίνει με τα εναπομείναντα 500000 ευρώ των αντιπλημμυρικών. Απλά όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση των έργων, και αν γινει π.χ. μια θεομηνία το ποτάμι θα πάρει και τον υπόλοιπο δρόμο προς την Δάφνη. Σε σχέση με τον κόμβο του Δραπανια χαίρομαι που ο καινούργιος Δήμαρχος θέλει την υλοποίηση του γιατί πριν από εξι μήνες αλλά έλεγε και αλλα έγραφε ... Έχω να τονίσω ότι το θέμα εργασιών ήταν διαδικαστικό και ότι ο υπουργός στην φάση που βρίσκεται το έργο δεν έχει καμια αρμοδιότητα.. Ακόμη θέλω να ενημερώσω τους πολίτες ότι το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει και η οδική σύνδεση της παλαιάς με της νέας εθνικής οδούς.

Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλακης

π.Αλέξανδρος Φαντάκης είπε...

τόση αδιαφορία για τα παιδιά μας...πάντως θα παρακολουθώ νυχθημερόν το θέμα και θα ενημερώνω για κάθε πρακτική εξέλιξη με φωτογραφικό υλικό... ως οφείλω μια που ...ξεκούνησα το θέμα.