Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

 Ο κ. Λοβέρδος αυτός ο πολύ βαρύς  υπουργός κατάφερε και έδιωξε με μετάθεση τον διευθυντή του Ιστορικού αρχείου Κρήτης...
επειδή αντιστάθηκε στην μεταφορά των Ρωσικών αρχείων. Να υπενθυμίσω ότι διευθυντής του ΙΑΚ, ήταν ο Κώστας Φουρναράκης, εκπαιδευτικός, Κισαμίτης και και από τα καλύτερα παιδιά της πόλης της Κισάμου. 
Θέλω να πω ακόμα, ότι θα περίμενα και από τον δήμο μας αλλά και τους άλλους φορείς της πόλης, ειδικά τους συλλόγους, να βγάλουν μια ανακοίνωση επί του θέματος...είναι αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στην γειτονιά μας, και να μην χαμπαριάζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: