Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ

Διαγραμμίσεις και λακκούβες είναι τα θέματα που χρίζουν άμεση λύση στην πόλη της Κισάμου. Η Ηρώων Πολυτεχνείου ο πιο πολυσύχναστος δρόμος στερείται διαβάσεων αλλά και η διαγράμμιση είναι σβησμένη σε όλο το μήκος της πόλης. Το μπάλωμα των λακούβων δυστυχώς είναι για γέλια στην πόλη μας...τούβλα -τσιμέντο -χώμα, προχειροδουλειές και αυτοσχέδιες λύσεις. Είναι καιρός πλέον να κάνουμε κάτι σοβαρό και με μελέτη...είναι ανεπίτρεπτο το χάλι μας...ευτυχώς που μας περνάνε και μας ξεχνάνε, εύκολα!
Όσο για τις μονοδρομήσεις κλείσαμε 2ετία από τότε που το διαφήμισαν και στήσαμε συγκοινωνιακές επιτροπές, αλλά το χάλι μας παρέμεινε το ίδιο...η Ομογενών Αμερικής, ο δρόμος του νοσοκομείου είναι απαράδεκτος.....ας κάνετε κάτι επιτέλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: