Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ


Απομονωμένοι και απελπισμένοι νοιώθουν οι κάτοικοι  στο μικρό χωριό  της Γραμβούσας Κίσσαμου. Στο Νιο χωριό το μεγαλύτερο μέρος των συνδρομητών του ΟΤΕ έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο. Πρόκειται για οικογένειες με παιδιά αλλά και ανήμπορoυς ηλικιωμένους που ζητούν απεγνωσμένα να αποκατασταθεί η βλάβη.Τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας οι κάτοικοι ήταν αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο ενώ λίγοι ήταν αυτοί που διέθεταν κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνήσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης...λέει το ρεπορτάζ της Νέας Τηλ. 
Τι να τα κάνουν τα τηλέφωνα όταν υπάρχει κινητό.....εκεί δεν μας οδηγούν; Ο ΟΤΕ έκλεισε στην πόλη και τα παράπονα μας τηλεφωνικά.....ήδη η WIND ετοιμάζει νέες γραμμές μέσα στην πόλη και....το ξεπούλημα συνεχίζεται.  
Διαβάστε και τι γράφει ένας δικός μας για την ΟΤΕ Α.Ε



13888 ΟΤΕ και το μ…. της Χάϊδως
Άμα θέλαμε να ακούσουμε παιδικά τραγούδια στα Αγγλικά και να περάσουμε την ώρα μας στην μοναξιά μας τότε κάνει σωστά τη δουλειά του το 13888.
Αυτά τα κουρέλια έφερε ??? η πώληση του ΟΤΕ στην ΜΕΡΚΕΛ κ.κ. Έλληνες πωλητές 300 της Ελληνικής Βουλής.
Ας ακούσει και ας μαζέψει τα κουρέλια της η ΟΤΕ Α.Ε. με τους κρεμαστούς κήπους των μενού και των μουσικών της.
Η ΕΕΤΤ, καλά θα κάνει να παρακολουθεί δειγματοληπτικά την καλή τραγική λειτουργία των τηλεφωνικών εταιριών παρόχων στην Ελλάδα και να μην αναπαύεται στις δάφνες της.
Και πάνω από όλα, όπως και αν μετονομάστηκε και όπως και αν μετονομάζεται κάθε φορά, ανάθεμα την ώρα, που αλλάζει το κόμμα την χώρα, το αρμόδιο και ξέρουμε ποιο είναι Υπουργείο, να μην κοιμάται παρά να γρηγορεί, αλλιώς να κλείσει για να τα βρούμε μόνοι μας οι καταναλωτές με κλωτσιές και με σφαλιάρες.
Είπαμε και ξαναλέμε, να παραιτηθούν οι παραγωγικοί υπουργοί για να δημιουργηθεί παραγωγή.
Με τιμή και την δέουσα υπόληψη
Γιάννης Αννουσάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: