Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΧΑΡΑ.....

Μια βδομάδα κράτησε η χαρά μας και ένα σαββατοκύριακο ..... σήμερα η έγκυρη εφημερίδα των Χανίων λέει: Κρίσιμο για την εξέλιξη δύο σημαντικών οδικών έργων για τα Χανιά θα είναι το ερχόμενο δίμηνο, αφού ο κίνδυνος απένταξης από το ΕΣΠΑ του κάθετου οδικού άξονα Φουρνές, Λάκκοι, Ομαλός είναι υπαρκτός, όπως επίσης η μη ένταξη της παράκαμψης Τοπολίων.
Μιλώντας στα 'Χ.Ν.' ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Αποστόλης Βουλγαράκης, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι με τις πιέσεις που ασκούνται σε όλα τα επίπεδα τα συγκεκριμένα έργα μπορούν να προχωρήσουν. Πρόκειται για δύο ιδιαίτερης σημασίας οδικούς άξονες που εξυπηρετούν ορεινές και ημιορεινές περιοχές και το τουριστικό ρεύμα προς το φαράγγι της Σαμαριάς, τον Ομαλό και το Λαφονήσι.
- Εγώ γιατί έχω μια αμφιβολία για την αισιοδοξία του αντιπεριφερειάρχη τώρα; Και όπως έχω ξαναγράψει....μιας και τρέχουμε πάντα πίσω από τα γεγονότα ποιος πιστεύει ότι μέσα στο επόμενο 9μηνο θα γίνουν οι απαλλοτριώσεις; Αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας που να το πιστεύει.....αλλά και να υπάρχει μάλλον δεν θα μπορεί να μας πει ποιος και πότε θα πληρώσει αυτά τα λεφτά; 
Δυστυχώς όταν έπρεπε να είχε γίνει το έργο και ο ουρανός έβρεχε Ευρώ.....εμείς σαν καλοί και νομοταγείς πολίτες κρατούσαμε ομπρέλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: