Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΤΕΣ.....

Τι σου είναι η ενημέρωση....."Κάποιοι πήγαν να λιθοβολήσουν τον αντιπεριφερειάρχη για το έργο παράκαμψη των Τοπολίων"!!!!! Γράφει γνωστός δημοτικός σύμβουλος σε επιστολή του προς τα ΜΜΕ... δείχνοντας την υποστήριξη του στον Αντιπεριφερειάρχη. Μάλιστα παρακαλεί τον κ. Βουλγαράκη να τους κατονομάσει και μετά να τους αγνοήσει.....
Τελικά τι γίνεται στην γειτονιά μας και τι μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ ...μήπως είναι καλύτερα όμως αντί να "φαινόμαστε" να ενημερώνουμε πρώτα τους πολίτες και τους δημότες; Καταντήσαμε να μην μπορούμε να στεριώσουμε έργο και όταν κάποιοι μας "κουρδίζουν" για την ανικανότητα μας, προσπαθούμε να τα ρίξουμε στους άγνωστους λιθοβολιστάς και στους κακούς εντολοδόχους που δεν θέλουν την ανάπτυξη της επαρχίας, του δήμου, της κοινότητας!!! Φτάνουν οι αλλαξοκωλιές... αν αληθεύουν τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη και ΥΠΑΡΧΕΙ αυτός ο κάποιος που σαμποτάρει τα έργα στην Κίσαμο, πρέπει να ονομαστεί και να ανακοινωθεί....επίσημα.
Περιμένουμε.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλά δεν το ξέρατε ότι δια της μεθόδου της καθυστέρησης πάνε να φάνε το έργο παράκαμψη Τοπολίων? Μήν τυχον δυσαρεστήσουμε τους χωριανούς μας. Οσον αφορά το μέλλον της Κισσάμου ποιός νοιάζεται αφού τα κορόιδα ψήφισαν.