Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η κατάργηση των εθνικών παρελάσεων, με πρόσχημα την περικοπή εξόδων λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας.Το μόνο σίγουρο είναι, πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.
Πάντως οι τοπάρχες ας μην φοβούνται...θα ανεβαίνουν στο σανίδι μιας και θα καταργηθούν μόνο τα μηχανοκίνητα τμήματα προς το παρόν......όπως είπε ο μέγα Βενιζέλος.....
«Στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές. Για το ζήτημα είχα την ευκαιρία, την τιμή να ενημερώσω τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: