Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.......


Η Δημοκρατία δεν φοβάται, ο πολιτικός κόσμος δεν θα αποφύγει να “κοιτάξει” την κοινωνία. Αυτό το μήνυμα θέλησε να μεταφέρει η διϋπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα την αντιμετώπιση των προπηλακισμών εναντίον πιολιτικών – και με αφορμή τις παρελάσεις της επόμενης Κυριακής. 
Κατά τις πληροφορίες, οι μετέχοντες υπουργοί Αμυνας Δ.Αβραμόπουλος, Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοϊδης, Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης, Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και οι δύο Επικρατείας Παντελής Καψής και Γιώργος Σταυρόπουλος, δεν υιοθέτησαν “εισηγήσεις” (βουλευτών, κυρίως) για ματαίωση των παρελάσεων ή περιορισμό των εκδηλώσεων σε κλειστούς “προστατευμένους” χώρους. 
Το παραπάνω μήνυμα, μάλιστα, θα επιχειρηθεί να σταλεί “με ηχηρό τρόπο”, σε όσους σχεδιάζουν έκτροπα, από το κέντρο των εκδηλώσεων, το Σύνταγμα. Σύμφωνα με την απόφαση, μελετάται το ενδεχόμενο να εκπροσωπηθεί η κυβέρνηση στην στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας από όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου – ίσως και από τον κ.Παπαδήμο – που θα παραταχθούνσ ητν εξέδρα μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. ΄Ωστε, όπως λέγεται, να σηματοδοτηθεί η ενότητα του πολιτικού κόσμου απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τους δημοκρατικούς θεσμούς. 
Μένει να αποσαφηνισθούν οι αποφάσεις για τις παρελάσεις στις άλλες πόλεις της χώρας.
Καλάααααα!!!!! για να δούμε πόσοι θα ανέβουν στην εξέδρα; Για να δούμε και πόσοι θα δηλώσουν αρρώστια μια μέρα πριν την παρέλαση; Για να δούμε πόσοι άντρες υπάρχουν ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη και πόσοι έχουν το θάρρος να κοιτάξουν την κοινωνία από κάτω; Για να δούμε; Ε ρε γλέντια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: