Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ


υπάρχουν κάτι δήμαρχοι σαν και αυτόν!!!
Αντιγράφω από το μπλοκ του Χάρρυ Κλυνν!!!
Σας έχω φρέσκα νέα: πριν από λίγο ο Γιάννης Μπουτάρης μπήκε φουριόζος στη συνεδρίαση της επιτροπής ονοματοθεσίας οδών του Δημοτικού Συμβουλίου και είπε το εξής ηλίθιο: "θέλω να σας προτείνω να σκεφτείτε ώστε να ξαναβάλουμε τις παλιές τούρκικες ονομασίες στους δρόμους που τις είχαν μέχρι την απελευθέρωση. Δηλαδή κάτω από το "Εθνικής Αμύνης" να βάλουμε το "Χαμιντιέ" και... πάει λέγοντας"...
Μετά το αρχικό σοκ, το λόγο πήρε η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξής του Θεοδώρα Λυψειστινού και πρόεδρος της επιτροπής, η οποία (προς τιμή της), είπε "Δήμαρχε εγώ διαφωνώ". "ΟΚ, απλώς να το σκεφτείτε" αντέτεινε ο Μπουτάρης...”
Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα 
Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ...  
Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ... 
Η Βασ. Όλγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ... 
Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά... 
Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά...
Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ… 
Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης  σε Σιχτιρ Χαϊβάν Πασσά

Δεν υπάρχουν σχόλια: