Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ.......


O Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Oι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να συνοδεύονται από πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και –εφόσον ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην βουλευτής- από δήλωση παραίτησής του από το δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικώς οφειλομένων αναπροσαρμογών της βουλευτικής του αποζημίωσης, καθώς και κάθε άλλου ποσού που σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο προς τη βουλευτική του ιδιότητα.
Aπό την άλλη τώρα που ξεκινούν οι διαδικασίες για νέο αρχηγό στο πράσινο στρατόπεδο, οι τοπικές επιστρέφουν στην προπαγάνδα..και  δειλά-δειλά βγαίνουν από το καβούκι τους ......προσπαθώντας να μας ξανά - θυμίσουν, ποιο είναι το κόμμα του λαού!!!
Πλάκα βέβαια έχει αλλά και πολύ θράσος ...αλλά σε μια κοινωνία που ξεχνά και σέρνεται πάντα πίσω από τους βολευτάς ..όλα είναι δυνατά!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: