Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Στη Βουλή έφτασε το ζήτημα των αυξανόμενων περιστατικών διαρρήξεων στην Κρήτη, με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, να κάνει λόγο για αύξηση 'εισβολών σε σπίτια κατά 700%'! 
Ο  κ. Καρατζαφέρης ζήτησε αλλαγή του νόμου περί οπλοχρησίας απέναντι σε εγκληματίες, όταν εισβάλλουν σε σπίτια, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να απαντά ότι «η χρήση όπλων είτε από αλλοδαπούς είτε από Ελληνες αποτελεί ύψιστη εγκληματική πράξη που οδηγεί σε πανικό την ελληνική κοινωνία. Θα δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για να μειώσουμε σημαντικά αυτό το πρόβλημα».
Μάλιστα δυο διαφορετικοί, με δυο διαφορετικές ιδέες......δώστε όπλα στους Κρητικούς να υπερασπίζονται τουλάχιστον τα σπίτια τους λέει ο ένας...... θα δημιουργήσουμε προϋποθέσεις να μειώσουμε το πρόβλημα λέει ο άλλος....πότε όμως κ. Χρυσοχοίδη μας; Πότε; Τα ίδια και τα ίδια ακούμε χρόνια μάλιστα τα περισσότερα από το στόμα σας....είναι δυνατόν να αυξηθούν 700% οι κλοπές οι διαρρήξεις, οι κακοποιήσεις και εσείς να συσκέπτεστε; Τα κακά στοιχεία χτυπούν τώρα, στην αδυναμία και στην απελπισία ...όταν δεν θα υπάρχουμε δεν θα χρειαστείτε να παρέμβετε....Τουλάχιστον στελεχώστε τα Α.Τ..'η σας το απαγορεύει και αυτό η Τρόικα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: