Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑ

Ίσως η πιο ωραία διαδρομή λίγο έξω από την πόλη.....όμως παραμένει αναξιοποίητη και το σπουδαιότερο γεμάτη σκουπίδια. Μάλιστα στο νταμάρι μπορείς να βρεις ότι θέλεις, από παλιές καρέκλες, τηλεοράσεις ως και ρούχα για άπορους....
 Πάντως αν δεν έχετε πάει η θέα είναι φανταστική! Με λίγα χρήματα θα μπορούσε να να γίνει ένας καλός τουριστικός προορισμός.....αν φυσικά θέλουν οι άρχοντες μας!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ. ΟΜΩΣ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί ο Δήμος να ασχοληθεί με τέτοια θέματα , έχει τα ξύδια και τα λάδια μαζί ...