Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ


Στις 24 του Φλεβάρη έγινε μια σύσκεψη για την ανάδειξη και προβολή του αθλητικού τουρισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, αυτή τη φορά είχαν καλέσει και στελέχη του Δήμου Κισάμου και αθλητικούς φορείς και συλλόγους της ίδιας περιοχής.!!! Δεν ξέρω ποιοι εκπροσώπησαν τον δήμο μας....σίγουρα δεν πήγε ο αρμόδιος και γνώστης, ο Γιάννης ο Κελαιδής, αλλά όποιος και να μας εκπροσώπησε θα του πέσανε τα μούτρα ..μόνο και που πήγε!!! Χωρίς ούτε ένα γήπεδο, χωρίς ούτε μια αθλητική υποδομή, χωρίς γήπεδο μπάσκετ, πήγαμε να πούμε τα δικά μας...!!! Ακόμα και αυτό το καταδυτικό πάρκο...οι του Πλατανιά θα το υλοποιήσουν, το μόνο που μας μένει είναι να πάμε να ρίξουμε λιγάκι τσιμέντο στις κορφές του Πλατάνου για να μπορούν τα αλεξίπτωτα πλαγιάς να απογειώνονται...
Και το θέμα του αθλητικού τουρισμού μπορεί ν' απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα τοπικούς, πολιτικούς και αθλητικούς, φορείς...εμείς όμως ούτε λόγο έχουμε ούτε κουβέντα...είμαστε χρόνια πίσω από κάθε τι αθλητικό!!! Και τα γλέντια θα τα δείτε σύντομα..τότε που ο Κισαμικός θα ανέβει μια-δυο κατηγορίες να δω πως θα ικανοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, στο δημοτικό γήπεδο μας!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επειδη ετυχε να δω τις ειδησει εκεινη την μερα ,εκπροσωπος του δημουν ηταν ο κ. Μουντακης ο οποιος αν θυμαμαι καλα ειπε οτι υπαρχουν αθλητικες υποδομες στην κισαμο.......

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το παράλογο είναι ότι λέγοντας ότι υπάρχουν υποδομές ....και δεν ζητάμε ούτε ένα νέο έργο, οι άλλοι νομίζουν ότι είμαστε αυτάρκεις...!! Κολυμβητήρια-κλειστά γήπεδα, γυμναστήρια -χώροι πρασίνου και ειδικές διαδρομές....είμαστε φουλ!!!