Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

Το κράτος της ρεμούλας.....ο ΟΑΕΕ Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών στους τελευταίους λογαριασμούς που στέλνει προς τους ασφαλιζόμενους του, βάζει και ένα 10ευρω επιπλέον υπέρ ειδικού λογαριασμού ανεργίας, βάση του άρθρου 44. 3986/11. Άρθρο που ψηφίστηκε βραδάκι το 2011 και οι περισσότεροι πληρώνουν χωρίς να ξέρουν που πάνε τα λεφτά αυτά!!
Ποιοι θα πρωτοπάρουν λοιπόν αυτό το βοήθημα, όταν στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια πίσω από την άλλη; 
Καλά δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει τα ρεζιλίκια αυτού του ταμείου που κάθε δίμηνο σχεδόν κάνει αυξήσεις, ή βάζει χαράτσι δίχως ενημέρωση; Δεν υπάρχει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: