Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ

Το Καστέλλι θέλει μια μελέτη για το κυκλοφοριακό, αυτό το λένε όλοι, μάλιστα ήταν και από τους πρώτους στόχους που έθεσε η νέα δημοτική αρχή μας συστήνοντας μάλιστα και επιτροπή από ντόπιους "ειδικούς"!!! Τελικά κανείς δεν έμαθε γιατί δεν προχώρησε η μελέτη, κανείς δεν έμαθε γιατί ενώ ψηφίστηκαν από το δημοτικό συμβούλιο κατα πλειοψηφία οι μονοδρομήσεις στους δρόμους της πόλης, συνεχίζουμε να έχουμε αυτό το χάλι!
Η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε προσπάθειες να αποκτήσει χώρους στάθμευσης αλλά ήταν ακριβοπληρωμένοι, αντίθετα η σημερινή βολεύεται όπου και όπως μπορεί...ο καθένας μας. Μια αδιαφορία όμως που καταντάει εκνευριστική. Μήπως είναι καιρός πλέον να πάρει σοβαρά το θέμα; Η πόλη είναι ένα απέραντο τρελοκομείο, και ενώ οι προεκλογικές της δεσμεύσεις ήταν για μια καλύτερη διαβίωση στην πόλη, αποδεικνύεται τελικά ένα καλοδουλεμένο "παραμύθι"!!!
Η Δημοτική αστυνομία υπάρχει στα χαρτιά μόνο, αλλά κανονικά εισπράττει ο δήμος μας τις κλήσεις παρελθόντων χρόνων, εκείνες που η ίδια κατηγορούσε ότι είναι ήταν αντικανονικές και άνομες!!!
Λύση η κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης....άραγε ο εμπορικός σύλλογος τι γνώμη έχει;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΤΟ..ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ..

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δυστυχώς υπάρχουν εν ενεργεία σύμβουλοι που παρκάρουν΄οπου θέλουν και όπως θέλουν!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΒΡΩΜΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ,ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Η Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!