Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ


 1. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ 1-1-2012 ΕΩΣ ΚΑΙ 31/12/2012.
Για τον Δήμο Κισάμου ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι οι: α) Καστανοπουλάκης Κωνσταντίνος του Νικολάου, β) Κουμάκης Νεκτάριος του Στυλιανού, γ) Μουντάκης Μιχαήλ του Μιχαήλ και δ) Σκορδυλάκης Γεώργιος του Βασιλείου.
........
Β. Ειδικά καθήκοντα (άρθρο 59 παρ. 4 στ Ν.3852/10)
1. Καστανοπουλάκης Κωνσταντίνος, κατά τόπον αντιδήμαρχο για το τμήμα της δημοτικής ενότητας Κισάμου που ορίζουν οι Τοπικές Κοινότητες, πλην της δημοτικής Κοινότητας Κισάμου και της Δημοτικής Κοινότητας Πλατάνου, πέραν των γενικών καθηκόντων της παραγράφου Α΄του παρόντος και του συντονισμού των παραπάνω Κοινοτήτων, αναθέτουμε και τις αρμοδιότητες επί θεμάτων:
α. Έκδοση αδειών επιχειρήσεων, Καταστημάτων, Εμπορίου και λοιπών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας δήμου.
β. Ευθύνη και επίβλεψη λειτουργίας Βιολογικού Καθαρισμού Κόλπου Κισάμου.
γ. Ύδρευση, άρδευση και αποχέτευση δ ήμου
δ. Εκτέλεση και λειτουργία έργου συμπληρωματικών δικτύων αποχέτευσης έργου Βιολογικού Καθαρισμού Κόλπου Κισάμου.
2. Κουμάκης Νεκτάριος με αρμοδιότητες:
α. Οικονομικός προγραμματισμός. Σύνταξη του προσχεδίου του ετήσιου
Τεχνικού προγράμματος και του προσχεδίου του προϋπολογισμού του δ ήμου.
β. Παρακολούθηση έργων Εθνικής και Περιφερειακής αρμοδιότητας.
γ. Συντονισμός και επίβλεψη υλοποίησης αναπτυξιακού σχεδιασμού: i) στην Δημοτική Ενότητα Μυθήμνης και ii) στις Δημοτικές Ενότητες Κισάμου και Ιναχωρίου σε συνεργασία με τους αντίστοιχους κατά τόπους Αντιδημάρχους.
δ. Συντονισμός και οργάνωση διοικητικού προσωπικού δήμου.
3. Μουντάκης Μιχαήλ του Μιχαήλ κατά τόπο Αντιδήμαρχο για την δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου, πέραν των γενικών καθηκόντων της παραγράφου Α του παρόντος και του συντονισμού των Τοπικών Συμβουλίων της δ ημοτικής Ενότητας, αναθέτουμε και τις αρμοδιότητες επί θεμάτων:
α. Παιδείας
β. Πολιτισμού
γ. Συνδέσμου με Κοινωφελή Επιχείρηση, Σχολικές Επιτροπές και ΝΠΔΔ.
δ. Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
ε. Αστικής κατάστασης και ημοτικής Περιουσίας.
Επίσης ο κ. Μουντάκης Μιχαήλ του Μιχαήλ ορίζεται αναπληρωτής Δημάρχου για ολόκληρο το έτος 2012.
4. Σκορδυλάκης Γεώργιος του Βασιλείου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο για το τμήμα της δημοτικής ενότητας Κισάμου που ορίζουν η Δημοτική Κοινότητα Κισάμου και η Τοπική Κοινότητα Πλατάνου, πέραν των γενικών καθηκόντων της παραγράφου Α΄ του παρόντος και του συντονισμού παραπάνω Κοινοτήτων, αναθέτουμε και τις αρμοδιότητες επί θεμάτων:
α. Συντήρησης και επέκτασης δικτύων Οδοποιίας.
β. Περιβάλλοντος και πρασίνου κατοικημένων περιοχών.
γ. Καθαριότητας.
δ. Νεολαίας και Αθλητισμού.
Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης ήμου Κισάμου ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Κουμάκης Νεκτάριος του Στυλιανού λόγω αντικατάστασης του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής κ. Σχετάκη Αντωνίου.
Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κισάμου ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Καστανοπουλάκης Κωνσταντίνος του Νικολάου λόγω αντικατάστασης του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής κ. Κατζουράκη Νικολάου.
Οι τοπικές αρμοδιότητες της Δημοτικής ενότητας Μηθύμνης, δεν εκχωρούνται σε αντιδήμαρχο αλλά τις ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος.
2. ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Ορίζονται εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με συγκεκριμένους τομείς αρμοδιότητας οι κάτωθι:
Α΄. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κατζουράκης Νικόλαος σε θέματα:
1. Υγείας, Δημόσιας Υγιεινής, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
2. Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας, Αλιείας.
...
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: