Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ


Στους 35 νεκρούς από ελονοσία στην Λακωνία!!!
Σύμφωνα με επίσημη παραδοχή του υπουργείου υγείας (ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου το διαψεύδει) η ελονοσία είναι μια ασθένεια που έχει εισαχθεί από τους πακιστανούς λαθρομετανάστες και η οποία εδώ και καιρό κυριολεκτικά θερίζει στον νομό Λακωνίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει το υπουργείο υγείας ο απολογισμός ανέρχεται σε 35 νεκρούς και 101 άτομα που διαγνώστηκαν με την λοίμωξη, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 20 μηνών.
Ο φριχτός αυτός απολογισμός δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού είχαμε πει από τον Σεπτέμβριο για τον πρώτο Έλληνα νεκρό, από αυτή την εισαγώμενη, από τους λαθρομετανάστες, ασθένεια. Φυσικά το κράτος δεν ανέλαβε καμμία δράση για να περιορίσει τις αιτίες της ασθένειας, πιστό στις αντιρατσιστικές του προτεραιότητες. Βεβαίως οι όποιες πρωτοβουλίες για εξετάσεις στους λαθρομετανάστες έπεσαν κυριολεκτικά στο κενό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: