Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΡΘΡΟ 59


Παράγραφος 5
Η θητεία των αντιδημάρχων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δυόμισι ετών. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου.
Δηλαδή οι της πόλεως της Κισάμου αντιδήμαρχοι αντικαταστάθηκαν πριν τιο τέλος της θητείας τους, επειδή......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 1ον ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ 2ον ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΞΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ 3ον ΑΠΟ ΦΕΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΙ.