Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Νο2

Τη δέσμευση ότι θα αποδοθούν τα 450 εκατ. ευρώ που προβλέπονται από το νόμο και τα οποία κακώς δεν είχαν περιληφθεί στον φετινό προϋπολογισμό, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έλαβαν από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο κατά τη σημερινή τους συνάντηση οι δήμαρχοι. Παράλληλα μετά και την ικανοποίηση σειράς αιτημάτων τους με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, δόθηκε η διαβεβάιωση ότι εντός του Ιανουαρίου θα κατατεθεί στη Βουλή και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείο Εσωτερικών το οποίο θα λύνει προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στον «Καλλικράτη».
Δόξα το θεό, επιτέλους θα δουν χρήμα οι άρχοντες και θα κάνουν και κάποιο έργο, γιατί είχαμε κουραστεί να ακούμε δεν έχουμε .... αλλά μήπως κάνουν έργο οι έχοντες έτοιμες μελέτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: