Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΔΩΝΗΣ....


«Στόχος μας είναι από το 2013 και μετά η χώρα μας να αναδειχθεί σε τουριστικό προορισμό κρουαζιέρας», δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε με επιχειρηματίες του κλάδου, σε διεθνή συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για το καμποτάζ, είπε ότι «διεξήχθη μια συζήτηση με τις εταιρείες προκειμένου να κάνουν προγραμματισμό για ένα τμήμα του 2013, αλλά θεωρούν ότι από το 2014 θα είμαστε μία από τις πιο δυνατές αγορές γι' αυτούς».
Είδατε πως αλλάζει ο άνθρωπος, άμα του δώσουν εξουσία; Σαν καλοκουρδισμένη μηχανή ..πράσινη μάλιστα, δουλεύει όλα ρόδινα και αισιόδοξα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: