Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ


Με "λουκέτο" κινδυνεύει τόσο το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, όσο και το Ναυταθλητικό Kέντρο. Αιτία η υποχρηματοδότηση του καθώς και το γεγονός πως ακόμα και αυτά τα μειωμένα κονδύλια που απαιτούνται για τα στοιχειώδη λειτουργικά του έξοδα δεν έχουν καταβληθεί.
Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Κέντρου κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης ακόμα δεν έχουν σταλεί χρήματα για να πληρωθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ , για το πετρέλαιο, για το νερό, για το χλώριο.
Μάλιστα...ούτε οι πράσινοι και χρόνιοι δημαρχοβουλετές, δεν μπορούν να κάνουν πλέον τίποτα στην αποσάθρωση του κράτους..... από την μια ο επίτροπος και από την άλλη οι υποχρηματοδοτήσεις. Φυσικά για να μην τους πάρουν και στο ψιλό σταμάτησαν να κάνουν επερωτήσεις για τα ίδια και τα ίδια.
Τελικά για ένα είχαν δίκιο οι "δικοί μας".... ο Καραμανλής έφταιγε για όλα....αυτός ο χοντρούλης που άφησε τους μπαγαπόντηδες να μας πλασάρουν τόσα ψέματα για να μας βάλουν ενέχυρους.... Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα.....πολλά.
Το ποσό που χρειάζεται για να συνέχιση να λειτουργεί το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο φθάνει 1.600.000 ευρώ. Αυτός είναι ο προϋπολογισμός του κέντρου μαζί με τα χρέη που άφησε η προηγούμενη διοίκηση που αγγίζουν τα 400.000 ευρώ, σημείωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης λέγοντας πως από το απαραίτητο ποσό, στάλθηκαν στο Ε.Α.Κ από τη Γ.Γ.Α 960.000 ευρώ από τα οποία οι 670.000 αφορούσαν τη μισθοδοσία του προσωπικού.
Και γ@μώ το κράτος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: