Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ


Μεγάλη νίκη του συνδυασμού "Νέα πορεία" του Γιάννη Μαργαρώνη στις εκλογές του επιμελητηρίου Χανίων. Η νίκη αυτή συνοδεύτηκε και με την εκλογή των Μιχάλη Χαιρετάκη, στον κλάδο υπηρεσιών και Καστανάκη Γιώργου στο μεταποιητικό, έτσι θα έχουμε μια δυνατή εκπροσώπηση της Κισάμου στο νέο Δ.Σ. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα αποτέλεσμα των εκλογών που έγιναν γνωστά τις πρωινές ώρες ο συνδυασμός "Νέα Πορεία" με επικεφαλής τον Γιάννη Μαργαρώνη καταλαμβάνει 18 έδρες έναντι 13 του συνδυασμού "Συνεργασία Προοπτική" του μέχρι κα σήμερα προέδρου του ΕΒΕΧ κ. Βαγγέλη Σπανουδάκη.
Τα αποτέλεσμα αναλυτικά έχουν ως εξής:
Ψήφισαν 2.830 άτομα.
Έλαβαν Νέα Πορεία- Γιάννης Μαργαρώνης : 1.416 ψήφους (50.6%)- "Συνεργασία -Προοπτική"- Ευαγγ. Σπανουδάκης 1.258  ψήφους (44,9%), "Αγωνιστική Αντι/λιακή Συνεργασία"- Νίκος Παπαντωνάκης 126 ψήφους (4,5%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: