Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ;

Η νέα σελίδα του δήμου μας όπως γράψαμε και χθες είναι έτοιμη. Τώρα βέβαια με έπιασε μια περιέργεια πως κατάφεραν και την έβαλαν στο σέρβερ του πανεπιστημίου Κρήτης; Αλήθεια πληρώνουν ή η φιλοξενία είναι δωρεάν; 
Βέβαια όπως με ενημέρωσε συμπολίτης μας που την πρωτοείδε έχει μέσα και κάποιες φωτογραφίες που δεν είναι της περιοχής μας....όπως μια του δημάρχου Μίνωα Πεδιάδος      http://www.kissamos.gr/files/items/7/790/dhmarxos.jpg.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που πήγαν οι ιστοσελίδες που είχαν φτιαχτεί από χρήματα του φορολογούμενου πολίτη , γιατί και τα χρήματα της Ε.Ε. πάλι από εμάς είναι.Τι έγινε η μηχανοργάνωση του πρώην Δήμου Ιναχωρίου , ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά!!!!!
Σταθερά τα βήματα...προς τα πίσω.
Αααα για το Λαφονήσι τίποτα καμία αναφορά...με 426 ομπρέλες και τιμές αυξημένες από 50-250 % τι κάναμε...που είναι οι κλέφτες ουάο!!!!

Ανώνυμος είπε...

έχει και φωτογραφίες απο τον αλλο δήμω γιατί μαλών όπως της βλέπω της σελίδες τις εχει φτιάξη το ίδιο άτομο και την σελίδα του δήμου κισαμου την έφτιαξε πάνω στην άλλη ξεχνώντας να βγαλει όλες της φωτογραφίες της πρώτης