Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

AΡΣΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ

Νέα νομοθετικά μέτρα για την λειτουργία των blog προς την κατεύθυνση της ταυτοποίησης των διαχειριστών, αλλά και την άρση του απορρήτου για περισσότερα εγκλήματα απ’ όσα επιτρέπει ο νόμος εξήγγειλε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μ. Παπαϊωάννου, κατά την εμφάνισή του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Όπως είπε με δεδομένη τη θέση του ότι δεν πρέπει να περιοριστεί η ελευθερία έκφρασης, θα περιμένει τις προτάσεις της νέας νομοθετικής επιτροπής που θα συγκροτηθεί υπό την προεδρία του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, κ. Α. Ράντου.
Σε πολλά μας βρίσκει σύμφωνους και το 90% των μπλοκέρ δεν έχουν αντίρρηση να αποκαλυφθούν...
Φυσικά μετά από αυτήν την τροπή οι κουκουλοφόροι θα κυκλοφορούν αλλού ....πάντως έχει ενδιαφέρoν να δούμε πως και πότε θα γίνει η ταυτοποίηση των χιλιάδων διαχειριστών....

Δεν υπάρχουν σχόλια: