Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή.........

 επιτέλους κατάλαβαν ότι είναι... για τα πανηγύρια;
Γράφει ο Γιώργος Αδαλής
Από την πρώτη στιγμή σας το είχα γράψει! Τα χειροκροτήματα προς τον Πρωθυπουργό από τους υπουργούς, όταν απέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη σύνοδο, θα τα θυμόμαστε για χρόνια.
Πρόκειται στην ουσία για ένα μνημείο ιστορικής αναλγησίας απέναντι στους πολίτες! Ούτε καν ο πιο σκληρός πυρήνας του ΠΑΣΟΚ δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο η Κυβέρνηση πανηγύριζε.
Σήμερα, μάταια όλοι μας ψάχνουμε κάποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να μας μιλήσει για το θέμα. Όλοι κρύβονται! Κανείς δεν δέχεται να μιλήσει.
Και τι να πει άραγε;
Για το σχέδιο... Μάρσαλ; Για το σχέδιο που σας αποκαλύψαμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα σχέδιο διάσωσης των Ελλήνων πολιτικών και των τραπεζιτών;
Κάντε μια βόλτα στα σούπερ μάρκετ, στις τράπεζες και στα βενζινάδικα και θα καταλάβετε!
Η κατάσταση παραμένει η ίδια και χειρότερη.
Προσωπικά αισθάνομαι ντροπή για όλους όσους χειροκρότησαν τον Πρωθυπουργό!
Ντροπή, ντροπή, ντροπή...
Μόλις προχτές επιβεβαιώθηκα σε ότι σας είχα γράψει, μιας και εμφανίστηκε η πρώτη εμπλοκή στο σχέδιο... Μάρσαλ!
Και ακόμη δεν ήρθε ο Σεπτέμβριος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: