Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΟΑΔΥΚ-ΟΑΝΑΚ

Την συγχώνευση των Οργανισμών Ανάπτυξης Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισαν σήμερα στην διάρκεια κοινής τους συνεδρίασης τα διοικητικά συμβούλια των δύο Οργανισμών, η οποία θα γίνει -λένε- ως το τέλος του χρόνου.
Βέβαια δεν πρόλαβαν να τελειώσουν την συνεδρίαση και κάποιοι από την ανατολική Κρήτη, άρχισαν να κλοτσούν-σαν τα μουλάρια. Παρουσιάστηκε μέγα πρόβλημα.... πως θα πουν στους 20 εργαζόμενους του ΟΑΝΑΚ ότι πρέπει να μετακομίσουν στα Χανιά μαζί με τις οικογένειές τους.  
Υ.Σ Στον ΟΑΔΥΚ που έχει σύγχρονα και άνετα κτίρια απασχολούνται 88 μόνιμοι εργαζόμενοι -οπότε βάσει ανατολικής λογικής- είναι ευκολότερο να μεταφερθούν αυτοί στο Ηράκλειο, παρά οι 20 Ηρακλειώτες στα Χανιά...
Έ ρε βούρδουλα που θέλουμε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: