Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΛΑΔΙ ΤΡΩΜΕ;


Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στην Κρήτη περί νοθείας στο ελαιόλαδο, όλες οι περιφερειακές ενότητες της Κρήτης κάνουν ελέγχους στην τοπική αγορά. Ήδη έχουν ληφθεί δείγματα από σούπερ μάρκετ και συσκευαστήρια, τα οποία εστάλησαν για ανάλυση στο Περιφερειακό Γενικό Χημείο Κρήτης στο Ηράκλειο και αναμένονται τα αποτελέσματα που θα αποδείξουν τι είδους λάδι καταλήγει στο τραπέζι των καταναλωτών.
 Αυτό ανακοίνωσαν ταυτόχρονα η περιφερειακή ενότητα Λασιθίου αλλά και Ρεθύμνου.
"Επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα με το ελαιόλαδο σε άλλους νομούς της Κρήτης, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε κι εμείς σε προληπτικούς ελέγχους στην αγορά του Ρεθύμνου" δήλωσε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Καπελώνης!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: