Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΚΑΒΟΝΗΣΙ.....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Το λιμάνι Καβονησίου Κισάμου είναι το δυτικότερο λιμάνι της Κρήτης, και συνδέει ακτοπλοϊκά την Κρήτη με την Πελοπόννησο, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, λόγω του γεγονότος ότι εκτός από επιβατική έχει και εμπορευματική κίνηση.
ΠΑΡΟΧΕΣ

ΘΕΣΗ Φ=35ο 31’,0 Λ=23ο 38’,4 CRETE 35ο 31’N. 23ο 38’,4 E
ΤΥΠΟΣ ΛΙΜΕΝΑ Ε/Γ- Ο/Γ,Ε/Γ-Τ/Ρ,Φ/Γ/Α/Κ,Τ/Ρ-Θ/Γ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Νερό, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Καύσιμα με φορητά μέσα, Καρνάγιο, Καρτοτηλέφωνα, Λιμεναρχείο, Τελωνείο, WC, Εστιατόρια, εργάτες φορτοεκφόρτωσης, γερανός κατόπιν συνεννόησης
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΟΤΕ, Ταχυδρομείο, Τράπεζες, Εστιατόρια, Καφετέριες, Ιατρεία, Μουσεία, Οργανωμένη Αγορά, Ξενοδοχεία, Μίνι μάρκετ, σουβενίρ, Λεωφορεία, ΤΑΧΙ, Τουριστικά γραφεία, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κλπ.
ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ Λάδι, Εσπεριδοειδή, Κηπευτικά, Δομικά Υλικά, Γεωργικά Εφόδια,κλπ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ Αντικύθηρα, Κύθηρα, Πελοπόννησο, Πειραιά
ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Λεωφορεία, ΤΑΧΙ, Τοπικά τουριστικά δρομολόγια με πλοίο, Αεροδρόμιο στα 56 χιλιόμετρα(Χανιά)


Τηλέφωνα

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ 2822-022024, VHF Channel 12
ΤΕΛΩΝΕΙΟ 2822-022931

Δεν υπάρχουν σχόλια: