Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.......

Νέο "σαρωτικό κύμα" συγχωνεύσεων στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια αναμένεται από τη νέα σχολική χρονιά, σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία δήλωσε:
"Ετοιμαζόμαστε να έχουμε μια καινούργια χρονιά με πολύ περισσότερες συνενώσεις σχολείων και αυτό είναι ένα στοίχημα, μία πρόκληση"!
Πάντως από πληροφορίες ένα είναι το σίγουρο, οι μαθητές θα κάνουν φέτος τις καλύτερες διακοπές τους..τα σχολεία δεν θα ανοίξουν..τον Σεπτέμβρη! Έρχονται κινητοποιήσεις.....
Ας μην ξεχάσουμε ότι η κυβέρνηση του "Έλληνα" που όσο ήταν στην αντιπολίτευση έλεγε, ότι το 5% του ΑΕΠ θα πάει στην παιδεία και στην έρευνα..ετοιμάζει μια ακόμα κατραπακιά, την συγχώνευση 1.933 σχολικών μονάδων σε 877 για το νέο σχολικό έτος. 
-Αλήθεια εμείς είμαστε μέσα σε αυτές τις συγχωνεύσεις; Αλλά και πόσες αίθουσες με ΣΔΙΤ θα φτιάξουμε ως το 2012;

Δεν υπάρχουν σχόλια: