Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ!!!!

Τα 26 τετραγωνικά στην δυτική τάφρο στα Χανιά, για το Αυγουστιάτικο πανηγύρι στοιχίζουν κύριοι 600Ε ...στην Κίσαμο εμείς οι κουβαρντάδες τα 9 τετραγωνικά 500Ε ..μάλλον άλλη είναι η εταιρεία εδώ και άλλη εκεί. Πάντως επειδή πήγαν και ντόπιοι στα Χανιά θα νοιώσουν τεράστια έκπληξη στα μικρομάγαζα του Κισαμίτικου Αυγούστου...πολύ μικρά και πολύ ακριβά!!!
Το άλλο που άκουσα και με εξέπληξε είναι ότι ο Δήμος του Πλατανιά θα κάνει τον δικό του Αύγουστο και αυτός, μάλιστα λένε ότι τα μικρομάγαζα εκεί, θα τσοντάρει ο δήμος τα μισά......
Αλίμονο μας αν χάσουμε την εκδήλωση αυτή..αλλά πολύ φοβάμαι ότι από του χρόνου θα συμπίπτουν οι εκδηλώσεις του Αυγούστου σ΄όλο τον Νομό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: