Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ..ΕΙΝΑΙ......

Ο "σοφός" κ.Πάσχος και οι απόψεις που ξεχάστηκαν...
 (όταν έγραφε για την ελευθερία και ανωνυμία των blogs)
Τώρα που κυβερνάει η αληθινή δεξιά, έγιναν όλοι λογοκριτές, μπάτσοι και δήμιοι της ελευθερίας του λόγου. Τα ΄χει αυτά ο σοσιαλισμός.
Με χτεσινή απόφασή του,ο υπουργός δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου ανακοίνωσε τα ονόματα των μελών της επιτροπής,η οποία θα αναλάβει το νομοπαρασκευαστικό έργο του νόμου για την ταυτοποίηση των διαχειριστών blogs και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.Μεταξύ των "σοφών" της επιτροπής είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής,Πάσχος Μανδραβέλης.
Ποιος όμως είναι ο κύριος Μανδραβέλης και κυρίως ποιες είναι οι απόψεις του σχετικά με τα blogs; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε παλαιότερα δημοσιευμένα άρθρα του στα οποία εκθέτει τις απόψεις του σχετικά με τα όσα τώρα θα κληθεί να "νομοθετήσει",αποσπάσματα των οποίων σας παραθέτουμε παρακάτω:
Το «αγκάθι» της ανωνυμίας στο Διαδίκτυο-Πάσχος Μανδραβέλης, Η Καθημερινή της Κυριακής, 02/03/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: