Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γράφουν οι μπλοκέρ ότι την Παρασκευή θα καθαριζόταν το μονοπάτι της Γραμβούσας από τους φίλους και την νεολαία του ΑΟΚ (Αθλητικού ομίλου Κισάμου)!!!! Μπράβο στα παιδιά, όποια και αν είναι!
Οι φίλοι λοιπόν του ΑΟΚ, αφού δεν μπορούν πλέον να βλέπουν τις παλιοκαταστάσεις που έχουν φέρει την νεολαία μας, οι δημοτικές αρχές μας, δίχως γήπεδα, δίχως χωρίς προπονήσεων, δίχως τα απαραίτητα και καθοριστικά, το έριξαν στην καθαριότητα. Μάλιστα μετά και την δήλωση ότι θα τους πάρει, ο υφυπουργός κ. Όθωνας, υπό την προστασία του..για να μην μπεκροπίνουν στα μπαράκια..το γλυκό έδεσε.
Δυστυχώς το διακωμωδώ αλλά η αλήθεια είναι αυτή, πλήρη αποχαύνωση του συστήματος και μην με ρωτάτε ποιοι φταίνε..γιατί τους ξέρετε.
Αλήθεια με το κλειστό γυμναστήριο τι γίνεται;
Αλήθεια το Θεοχαράκειο πότε θα μπει μπροστά;
Τι θα γίνει και με το νέο κλειστό του Λυκείου;
Δύσκολα σας βάζω.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: