Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΟΠΛΩΝ......

Το e-mail που πήρα έλεγε ......."Προμηθεύεται χημικά όπλα η ΕΛΑΣ. Σε ετοιμότητα μπροστά στο φόβο μεγάλης κοινωνικής αναταραχής. Γεμίζουν τις αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. με δακρυγόνα, χημικά και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες μιας ενδεχόμενης κοινωνικής έκρηξης. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης...διπλασιάστηκαν οι παραγγελίες και σε ασπίδες αλλά και στα προστατευτικά ποδιών και χεριών για τους άνδρες των ΜΑΤ."
Μάλιστα στα αυγά που ετοιμάζουμε να ρίξουμε στους ψευτοπολιτικάντηδες, θα μας απαντήσουν με χημικά και δακρυγόνα....ευκαιρία να αναθεωρήσουμε λοιπόν και εμείς και να πάμε σε μεγαλύτερη κατηγορία "όπλων" στα  "κλούβια αυγά".....

Δεν υπάρχουν σχόλια: