Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ

Ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ και διατελέσας Πρόεδρος της Εξεταστικής για τη Siemens Σήφης Βαλυράκης, με επιστολή που έστειλε την Τετάρτη 4 Μαΐου στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πέσει άπλετο φως και να επιτευχθεί η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι σήμερα η χώρα μας βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και είναι επιτακτική η ανάγκη καταπολέμησης της διαπλοκής και της διαφθοράς σημειώνοντας, ότι καθήκον της Βουλής είναι η χωρίς χρονοτριβή συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάλειψης του αξιόποινου για τις πράξεις που τελέσθηκαν μετά το Σεπτέμβριο του 2007.
Μέρα με την μέρα διαπιστώνουμε πόσο αδύνατοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Αν είναι δυνατόν να ενημερώνονται δια μέσω του τύπου οι αρμόδιοι, ότι πρέπει να κάνουν γρήγορα για να μην διαγραφούν τα αδικήματα. Έχουμε τρελαθεί τελείως, δεν υπάρχει αμφιβολία, εκτός αν όλα αυτά τα κάνουν για να μας δείξουν ότι ενδιαφέρονται.....τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές!!! Πάντως το ότι είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση...το ξέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: