Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

H Περιφέρεια Κρήτης δεν ενέκρινε την απόφαση του Δήμου Χανίων, για μειώσει έως και 50%  τα δημοτικά τέλη και φόρους σε τρίτεκνους και νέους επιχειρηματίες, καθώς κρίθηκε ότι στερείται νομικού ερείσματος.
Και μια ο Περιφερειάρχης ξέρει καλύτερα, ας εισηγηθεί και στην νομική υπηρεσία του κράτους να μας κόψουν το επίδομα από τον Ο.Γ.Α., που ως εντολοδόχος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μας χορηγεί επιδόματα με το οποίο συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.
Να μας απαλλάξει επειδή μας εντάσσουν μαζί με τους πολύτεκνους στο ποσοστό 3% εκ του συνολικού 8% επί του συνόλου των προσλήψεων που πραγματοποιούν επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις, ελληνικές ή ξένες που λειτουργούν στην Ελλάδα 
Αλλά να πει και στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) να μην μας δίνουν πλέον άτοκο δάνειο αυτοστέγασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: