Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΤΕΡΜΑ ΤΑ "ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ"

"Όσοι συνεταιρισμοί δεν παρουσιάζουν κίνηση θα κλείσουν" επανέλαβε από το Λασίθι της Κρήτης ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης κατά τη διάρκεια κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψης με τις διοικήσεις των 4 ενώσεων του νομού.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης συζήτησε τις αλλαγές που προβλέπει ο αγροτικός Καλλικράτης σε ότι αφορά τις συγχωνεύσεις αλλά και τις καταργήσεις αγροτικών συνεταιρισμών.
- Άντε κλείστε τους, μα είτε υπάρχουν ή όχι το ίδιο κάνει..η απορία μου βέβαια είναι ποιος άραγε τους έφερε σ΄αυτό το χάλι.
Φυσικά και η επίθεση στον Υπουργό που δέχτηκε από άγνωστα άτομα αυγά, δεν έχει να κάνει με την κυβερνητική πολιτική..απλά κάποια κότα γέννησε εν κινήσει που την είχαν πάνω σε παρακείμενη πολυκατοικία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: