Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

O ΚΟΠΡΙΤΗΣ

Όποιος διόρισε κοπρίτη στο δημόσιο είναι δέκα φορές κοπρίτης! Τελικά να μια σωστή κουβέντα απο έναν, που μπορεί να λέει οτι δεν διόρισε ποτέ στην ζωή του, μάλλον για να αποφύγει να τον χαρακτηρίσουν κοπρίτη", αλλά παρακάλεσε άλλους κοπρίτες να διορίσουν την κόρη του! 
Kαι μιας και μιλάμε για τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης μήπως ο κος Πάγκαλος, που διόρισε την κόρη του στο δημόσιο, μπορεί να μας δανίσει τον νόμο που επιτρέπει στους βουλευτές να βολεύουν στον κρατικό μηχανισμό όποιον έχουν στο γραφείο για 2 χρόνια (συγγενείς, φίλους, γλείφτες κλπ.). Καλιά διορισμένος και κοπρίτης, παρά άνεργος και μ@λ@κ.....ς

Δεν υπάρχουν σχόλια: