Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ

Προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, που συντονίζει τα της δημόσιας υγιεινής, απευθύνομαι μιας και το θέμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή,
Ως και σήμερα είχαμε κάτι απαράδεκτους που έριχναν τα των βόθρων των, στο δημοτικό δίκτυο κατά τις βραδυνές ώρες, αυτό φυσικά σιγά-σιγά  το ξεπεράσαμε και εμείς και αυτοί! Όλες οι δημοτικές αρχές τα τελευταία χρόνια έκαναν τουμπεκί λόγω ψήφων, αλλά και οι αγανακτισμένοι κάτοικοι -καταστηματάρχες κουράστηκαν να διαμαρτύρονται, αφού η κάλυψη τέτοιων ενεργειών ήταν ολοφάνερη!
Σήμερα, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, το ποταμάκι πλέον είναι ολοφάνερο ακόμα και τις πρωινές ώρες....δεν χρειάζεται πλέον μηχανάκι για να αδειάσει ο καθένας μας τους βόθρους του, τους ρίχνει τώρα απευθείας......στο δρόμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: