Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΝΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

Όταν σαν υπουργός εξήγγειλε την ΚΡΗΤΗ Α.Ε, οι μισοί, για να μην πω όλοι, πιστέψαμε ότι κάτι πάει να αλλάξει στις υποδομές τις Κρήτης. 
- Ναι για τον νυν περιφερειάρχη λέω που αλλιώς τα σχεδίαζε και αλλιώς του ήρθαν. Νόμιζε ότι το βαθύ κομματικό κράτος θα του έδινε σαν περιφερειάρχη τον απόλυτο έλεγχο της εταιρίας. Δεν έκανε λάθος βέβαια, απλά δεν υπολόγισε σωστά μια λεπτομέρεια, ότι ίσως στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έβγαιναν και κάποιοι δεξιοί περιφερειάρχες, και αν θα του έδιναν τον έλεγχο της ΚΡΗΤΗ Α.Ε., κάποιοι θα ζητούσαν κάτι ανάλογο! Για να το κάνω πιο λιανά τι διαφέρει δηλαδή ο Αρναουτάκης που ζητά τον απόλυτο έλεγχο της ΚΡΗΤΗ Α.Ε από τον Ψωμιάδη να θέλει την ΕΓΝΑΤΕΙΑ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: