Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΩΡΙΜΑ

Τόσα πολλά είναι τα ώριμα έργα στον δήμο μας, που δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε; Καλά πλάκα σας κάνω ..τι θέλετε να πάθουμε και υπερκόπωση; 
- Μια μελέτη είναι έτοιμη προς ένταξη στο ΕΣΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης, ο διορισμένος και αυτή είναι ο οδικός άξονας Καλουδιανά -Τοπόλια.
Όλα τα υπόλοιπα θέλουν ακόμα...ωρίμασμα..καμιά 15 χρόνια ακόμα!!
Πάντως το μόνο ενθαρρυντικό στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ήταν οτι το θέμα των δικτύων του βιολογικού της πόλης μας που τόσο καίει, θα είναι στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας. 
Άντε με το καλό γιατί όπως πάμε αν δεν το λύσουμε το πρόβλημα, τα "βόθρο-λύματα" θα μπουν από τις πόρτες μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: