Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ANTE ME ΤΟ ΚΑΛΟ

"Μετά από χρόνια αντιπαραθέσεων και ασυμφωνιών, φαίνεται πως ήρθε επιτέλους η στιγμή για τη συνένωση των δύο υπεραστικών ΚΤΕΛ της Κρήτης.
Οι διοικήσεις των δύο εταιριών, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και συναντήσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατέληξαν σε συμφωνία για τη δημιουργία μία ενιαίας εταιρίας που θα αναλάβει ισοδύναμα το συγκοινωνιακό έργο του νησιού", γράφουν οι Ηρακλειώτικες φυλλάδες.
Άντε και με το καλό να μας το επιβεβαιώσουν και οι Χανιώτικες, αν και η αντιπαλότητα των οδηγών συνεχίζεται και όσοι κάνουν το δρομολόγιο Ηράκλειο Χανιά και αντιστρόφως αυτόματα θυμούνται τα μαθητικά τους χρόνια όπου στις εκδρομές το "Πάρε φόρα οδηγέ για να τους περάσουμε και να σε κεράσουμε παγωτό ξυλάκι......ήταν το κυρίαρχο σύνθημα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: