Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΟΙ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

120.000 ε πρέπει να δοθούν στους πρώην προέδρους των τοπικών συμβουλίων! 
- Είναι αλήθεια; Πάντως κάτι ακούγεται για δικαστική διεκδίκηση των χρημάτων αυτών από τους πρώην προέδρους και συμβούλους.....και το γαμώτο είναι ότι αν κερδιθεί η υπόθεση, πολύ πιθανό, θα πρέπει να αποδοθούν, αν δεν υπάρχουν που δεν υπάρχουν στα ταμεία του δήμου, θα πρέπει να κρατηθούν από την επόμενη επιχορήγηση. Μαύρα σύννεφα λοιπόν!!!
Το θέμα βέβαια και στην οικονομική κατάσταση που είμαστε, αν τα έχουν ανάγκη και όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά ή προηγήθηκε κάτι άλλο που τους πίκαρε και προσέφυγαν στα δικαστήρια; Τι να προηγήθηκε άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: