Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!

Οριστικό τέλος ήρθε σήμερα στην προσπάθεια συγκρότησης Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τους 13 ανεξάρτητους βουλευτές.
Σε συνάντηση που είχαν το πρωί ο Φώτης Κουβέλης και η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ενημέρωσε την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας ότι η συγκρότηση μιας ενιαίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα ήταν θα ήταν τελείως παράταιρη και θα απόστειλε και λάθος πολιτικά μηνύματα.
Επιπλέον θα προκαλούσε και συνειρμούς ότι για οφελιμιστικό κέρδος θυσιαζόταν η πολιτική. Αντιθέτως, η Δημοκρατική Αριστερά επιμένει σε προγραμματική συμφωνία με τους Οικολόγους-Πράσινους, γι’ αυτό και ο κ. Κουβέλης τους έστειλε και γραπτά την πρότασή του για ίδρυση Φόρουμ Διαλόγου μεταξύ των δυο χώρων. PARAPOLITIKA

Δεν υπάρχουν σχόλια: