Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ;

Κάπου διάβασα ότι η Ελλάδα έκανε πίσω από την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.....και κάποιος είπε έπρεπε....τι να τα κάνουμε ; Ούτε αυτά που έχουμε μπορούμε να συντηρήσουμε! 
Στο νησί των Πειρατών την Γραμβούσα που το επισκέπτονται 90.000 άτομα τον χρόνο επίσημα (εισιτήρια) και 200.000 ανεπίσημα, ο τουρίστας, ο ντόπιος επισκέπτης, ο αρχαιόφιλος, προσπαθεί με χίλια ζόρια να καταλάβει τι λέει η ταμπέλα του υπουργείου!!
Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε από τα ποιο απλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: